The Largest Romanian Interconnection Platform

2024-05-31 - Asociația Interlan, premiată pentru contribuția la evoluția și colaborarea furnizorilor de telecomunicații în cadrul Galei Ziarului Pozitiv 2024

Asociația Interlan a fost onorată cu premiul pentru contribuția sa semnificativă la evoluția și colaborarea furnizorilor de servicii de telecomunicații și rețele din România, în cadrul primei ediții a Galei Ziarului Pozitiv, desfășurată în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.

Într-un eveniment dedicat recunoașterii excelenței și impactului pozitiv în diverse domenii, Asociația Interlan a fost apreciată pentru eforturile sale continue de a îmbunătăți sectorul telecomunicațiilor din România. Premiul a fost acordat pentru inițiativele de colaborare și dezvoltare a rețelelor, care au avut un impact considerabil asupra industriei și comunității.

Eric Andrei Băleanu, Președintele Asociației Interlan, a mulțumit organizatorilor pentru apreciere și a subliniat importanța acestui premiu pentru comunitatea de telecomunicații. „Suntem onorați să primim acest premiu și mulțumim Ziarului Pozitiv pentru recunoașterea eforturilor noastre. Asociația Interlan reunește peste 50 de companii membre, dintr-un total de aproximativ 300 de companii din sector, conform ultimelor date furnizate de Autoritatea Națională de Reglementare în Comunicații. Această recunoaștere ne motivează să continuăm să dezvoltăm și să sprijinim activitatea membrilor noștri,” a declarat Eric Andrei Băleanu în discursul său, menționând și importanța evenimentului RONOG (Romanian Network Operators Group), găzduit de Asociația Interlan. Acest eveniment anual aduce împreună operatorii de rețele din România pentru a discuta inovațiile și provocările din industrie. „RONOG este o platformă esențială pentru schimbul de cunoștințe și colaborare între operatorii de rețele. De asemenea, asociația dezvoltă diverse servicii menite să sprijine activitatea membrilor noștri, contribuind astfel la progresul și profesionalizarea sectorului de telecomunicații,” a mai adăugat Președintele Asociației.

Asociația Interlan este o organizație dedicată susținerii și dezvoltării colaborării între furnizorii de servicii de telecomunicații și rețele din România. Cu un portofoliu bogat de activități și proiecte, asociația joacă un rol crucial în crearea unui mediu de afaceri competitiv și inovativ în sectorul telecomunicațiilor.

Premiul acordat Asociației Interlan în cadrul Galei Ziarului Pozitiv 2024 reprezintă o recunoaștere a angajamentului și dedicării sale pentru îmbunătățirea infrastructurii de telecomunicații din România. Asociația va continua să își susțină membrii și să contribuie la dezvoltarea unui sector dinamic și colaborativ.