The Largest Romanian Interconnection Platform

2018-02-27 - Reprezentanții InterLAN participă la conferința internațională APRICOT 2018 și reuniunea SANOG 31

În perioada 24-28 februarie 2018, o delegație InterLAN participă la conferința internațională APRICOT 2018 și reuniunea SANOG 31 care se desfășoară simultan în Kathmandu, Nepal.

APRICOT 2018

 

APRICOT 2018 (Asia Pacific Regional Internet Conference on Operational Technologies) este cea mai mare conferință de Internet din regiunea Asia-Pacific, la care participă peste 700 de ingineri, cercetători, operatori și furnizori de servicii și diverși reprezentanți ai comunităților care se ocupă de elaborarea de politici în domeniu din peste 50 de țări.

SANOG 31 (South Asian Network Operators Group) este un forum pe probleme operaționale și tehnologii de interes pentru operatorii de date din regiunea Asiei de sud.

În cadrul evenimentului mai au loc reuniunile APNIC 45 (administratorul regional de resurse de numerotație internet din regiunea Asia-Pacific) și APIX 17 (organizația Internet Exchange-urilor din regiunea Asia-Pacific).

Membrii delegației au avut mai multe intervenții în cadrul sesiunilor de prezentări:

  • În cadrul sesiunii Peering Forum: IXP Session , Eric Băleanu a făcut o scurtă prezentare a InterLAN Internet Exchange (video).
  • În cadrul sesiunii NOG BoF, Cristian Copcea a vorbit despre provocările cu care se confruntă InterLAN în calitate de gazdă a RONOG (video).
  • În cadrul sesiunii Network Operations, Cristian Copcea a prezentat proiectul TVX și aplicația de management a fluxurilor video din platforma InterLAN (video).
  • În cadrul secțiunii NOG Reports, Eric Băleanu a prezentat un raport al edițiilor RONOG de până acum (video).

Totodată au fost purtate diverse discuții cu cei prezenți vizând parteneriate în derulare și viitoare.

Mai multe detalii despre acest eveniment se găsesc pe pagina oficială a acestuia.